50 let z vami

Z vami smo že 50 let, skrbimo za vas, vaše družine, vaše domove in poslovne prostore. Blagovna znamka Armal je sinonim za sanitarni program vrhunske kakovosti, oblik in funkcionalnosti, ki stremi k nadaljnjemu tehnološkemu napredku in razvoju novih izdelkov.

Začnimo od začetka.

Leta 1967 je Mariborska livarna Maribor trgu predstavila blagovno znamko ARMAL, ki se je v naslednjih desetletjih utrdila na trgu regije in tako odlično promovirala matično podjetje. 

Razvoj, ki ga je podjetje MLM doseglo v sedemdesetih letih, je pomembno vplival na povečanje proizvodnje, še zlasti to velja za razširitev palete izdelkov armatur in spremljajočega pribora. V ponudbo armatur prvič uvedejo enoročne mešalne baterije, s čimer Armal postane vodilno podjetje v regiji.

Največja rast je bila ustvarjena v obdobju od 1984 do 1993, ko je Armal postal vodilna blagovna znamka na domačem in tujih trgih.

Oblikujmo.

Izdelki Armal so znani po preprostem in obenem sodobnem dizajnu, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Začnite pri seriji START, ki ima preproste linije, in končajte s premium serijo LOTUS, oblikovano skladno s svetovnimi trendi.

Prihranite in varujte okolje.

V vse armature Armal so vgrajeni perlatorji, ki dodatno pomagajo pri zmanjšanju porabe vode in s tem varujejo okolje.

Spletna stran Armal.si uporablja piškotke (angl. cookies) za nudenje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje obiska. Nastavitve piškotkov lahko urejate v svojem spletnem brskalniku, več o piškotkih pa lahko preberete na povezavi Uporaba piškotkov. Z nadaljevanjem ogleda te strani se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. Za nadaljevanje pritisnite »V redu«.

V REDU