Na trgu smo že 50 let, skrbimo za vas, vaše družine, vaše domove in poslovne prostore. Blagovna znamka Armal je sinonim za sanitarni program vrhunske kakovosti, oblik in funkcionalnosti, ki stremi k nadaljnjemu tehnološkemu napredku in razvoju novih izdelkov.

Oglej si ponudbo
Armal pipe z 7 letno garancijo

ARMATURE ARMAL

Vse armature so izdelane iz visokokakovostnih materialov, kartuše pa vsebujejo keramična tesnila, zato bo odveč vsaka skrb glede njihove obstojnosti. Zadnja plast na vseh armaturah je krom, in če boste z njimi skrbno ravnali, bodo ostale sijoče še vrsto let. Ročke so izdelane iz kovine, kar jim daje izjemno obstojnost.

Kakovost • Oblikovanje • Odlična izbira

KADI ARMAL

Kadi in tuš kadi Armal so novost na trgu kopalniške opreme, kjer se ponašajo s kakovostjo in oblikovanjem, ki spremlja najnovejše svetovne trende.

Katalog ARMATURE Pregled Prenesi
Garancijski pogoji Pregled Prenesi
Katalog ARMAL 2019 Pregled Prenesi

Spletna stran Armal.si uporablja piškotke (angl. cookies) za nudenje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje obiska. Nastavitve piškotkov lahko urejate v svojem spletnem brskalniku, več o piškotkih pa lahko preberete na povezavi Uporaba piškotkov. Z nadaljevanjem ogleda te strani se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. Za nadaljevanje pritisnite »V redu«.

V REDU